1923 Çapa Otel Ve Balık Restoranı

Balık

1923 Çapa Otel Ve Balık Restoranı. 1923 çapa otel ve balık restoranı deniz kenarında gayet sıcak atmosferi olan küçük şirin bir yer burası. Türkiye ve yunanistan arasında 1923de imzalanan protokol ile selanikten bulgaristandan gelen türkler bölgeye yerleşmiş ve bu binalar bizim devletimiz tarafından da 25 30 sene işletilmiş daha sonra ise balık restoranlarına dönüştürülmüş ve bölge sit alanı olduğu için yeni yerler açılamadığından mevcut haliyle kalmış.

1923 Capa Denizli Mahallesi Restaurant Reviews
1923 Capa Denizli Mahallesi Restaurant Reviews

1923 çapa balık restaurant urla. 1923 çapa balık restauranturla. Türkiye ve yunanistan arasında 1923de imzalanan protokol ile selanikten bulgaristandan gelen türkler bölgeye yerleşmiş ve bu binalar bizim devletimiz tarafından da 25 30 sene işletilmiş daha sonra ise balık restoranlarına dönüştürülmüş ve bölge sit alanı olduğu için yeni yerler açılamadığından mevcut haliyle kalmış.

1923 çapa urla.

Türkiyenin en güzel küçük otelleri butik otelleri ve romantik balayı destinasyonları editör. See traveller reviews 5 user photos and best deals for 1923 capa butik otel ranked 12 of 23 urla specialty lodging rated 45 of 5 at tripadvisor. Taze balıkları ege usulü geniş meze seçenekleri zengin ege otları ve kendilerine özgü yaratıcı ara sıcaklarıyla gerçekten başarılı bir urla restoranı. Türkiye ve yunanistan arasında 1923de imzalanan protokol ile selanikten bulgaristandan gelen türkler bölgeye yerleşmiş ve bu binalar bizim devletimiz tarafından da 25 30 sene işletilmiş daha sonra ise balık restoranlarına dönüştürülmüş ve bölge sit alanı olduğu için yeni yerler açılamadığından mevcut haliyle kalmış.