Beta Balığı Fiyatları 2017

Balık

Beta Balığı Fiyatları 2017. Birçok varyeteye sahip olan beta ailesi hakkında merak edilen beta balığı fiyatları konusudur. Beta balıkları sadece diğer balık türlerine değil kendi türlerine karşı da oldukça agresiflerdir.

Red Platinum Dragon Halfmoon Plakat Male Betta Betta Fish Betta Cool Fish
Red Platinum Dragon Halfmoon Plakat Male Betta Betta Fish Betta Cool Fish

Beta cennet balığı gurami gibi türler labirentliler olarak adlandırılır bunun nedeni bulundukları sudaki oksijen miktarı çok düştüğünde hayatta kalmalarını sağlayan labirent adı verilen ek solunum organlarınada sahip olmalarıdır doğrudan havadan oksijen temin edebilirler. Doğal yaşam alanları asya olan bu türün boyutu 4 6 cm arasında değişmektedir. Betta kitleri mekong tayland havzası laos kamboçya ve vietnama özgü olan ve bu bölgelerde özellikle de kanallarda pirinç tarlalarında ve taşkın ovalarında sularda gezinirken sıklıkla rastlanabilen bir balık türüdür.

Uygun fiyatları ve güzel renk kombinasyonları onları amatör akvaryumcular için tercih edilen bir balık yapar.

ülkemizde en çok bakılan balıkların başında beta gelmektedir. Aramanızda 225 ilan bulundu. Betta labirentli balıklar çeşitleri listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz. Beta balığı fiyatları listesine geçmeden önce türlerini bilmemiz ve buna göre fiyatlarını konuşmak gerekiyorancak fiyat aralığından bahsedersek 15 tl ile 5000 tlye kadar beta balığı var diyebiliriz.