Kocaeli Balık Avı 2019

Balık

Kocaeli Balık Avı 2019. Kaçak balık avı pahalıya patladı afyonkarahisarda av yasağını delerek izinsiz balık avlayan 4 kişiye toplamda 19 bin 639 tl para cezası kesildi. 2el av mazemeleri alım satım sayfası hertürlü av mazemeleri paylaşa bilirsiniz iyi satışlar dilerim sayfayı takip etmeyi de unutmayın.

Korfez Den Degirmendere Ye Balik Avi Super Keyif 9 12 2019 Youtube
Korfez Den Degirmendere Ye Balik Avi Super Keyif 9 12 2019 Youtube

Kocaeli izmit marina hereke gölcük değirmendere karamürsel balik durumu. Türkiye azerbaycan ingiltere almanya yunanistan italya polonya hollanda ve tunustan kocaeline gelen profesyonel oltacılar iki gün sürecek uluslararası balık tutma yarışmasında kıyasıya ter dökecek. Balık çılar ağlarını doldurdu bolluk tezgahlara da yansıdı.

Uluslararası balık yakalama yarışmasında iki günde 1240 balık oltaya takıldı.

çeşme ildır açıklarında balık bereketi bu hafta yeni bir kaptanla balık avına çıktık. 2el av mazemeleri alım satım sayfası hertürlü av mazemeleri paylaşa bilirsiniz iyi satışlar dilerim sayfayı takip etmeyi de unutmayın. Sportif balık avcılığı hakkında paylaşımların olduğu sitede iç sularda ve denizlerde balık avcılığı gibi konuların tartışılmasının yanı sıra üyeler arasında balık avı organizasyonları da düzenleniyor. Kocaeli kavaklı sahibinden gerçekten muhteşem balık avı oldu 24 kasım 2019 sabah 9 da başladık öğlen saat 3e kadar devam ettik ara ara balık yapıyordu gayette keyif aldık başka meralar da görüşmek üz bir sevdadır balık avı her sevdada olduğu gibi.