Somon Balığı Fiyatı 2018

Balık

Somon Balığı Fiyatı 2018. Sadece ithal somon balığının fiyatı bizim balığımıza göre daha pahalı. Lezzetiyle dikkat çeken somon balığının fiyatı da ithaline göre çok daha ucuz.

Trabzon Karadeniz De Palamut Diye Satilan Balik Tombik Cikti
Trabzon Karadeniz De Palamut Diye Satilan Balik Tombik Cikti

Ayrıca fiyatı da son derece makul olan taze somon kırmızı ete çok önemli bir alternatif. Ithal somon balığından daha lezzetli olan yerli somon balığı düzce de 70 liraya alıcı bulurken restoranlarda ise porsiyonu 100 liradan satılıyor. Düzce iha özellikle norveçte çiftliklerde yetişen ve dünyanın dört bir yanına satılan somon balığı karadenizde de geçtiğimiz yıllarda yetiştirilmeye başlandı.

8790 tl 7290 tl fileto.

Yazımızım devamında somon balığı fiyat bilgisi yer almaktadır. Soğuk zincir bozulmadığı takdirde çiftliklerden işlenmiş olarak yani temizlenmişayıklanmış olarak köpük kutulara yerleştirildikten sonra 21 gün raf ömrü bulunmaktadır. Somon balığı fırında ve ızgarada her türlü yapılabilen bir balık lezzetli de bir balık. Soğuk sularda yetişen bir tür tatlı su balığı olan somon rengiyle kalpleri çalarken faydalarıyla da soframızda zaman zaman yer almayı hak eden bir besin.