Balık Burcu Temmuz 2018

Balık

Balık Burcu Temmuz 2018. Balık burçları ve yükselen burçları balık burcu olanlar 13 temmuz 2018 balık burcu günlük burç yorumu şu şekilde. Balık burcunun 8 temmuz 2018 tarihindeki günlük yorumu.

2018 Yilinda Balik Burcunu Neler Bekliyor Astroloji
2018 Yilinda Balik Burcunu Neler Bekliyor Astroloji

Balık burçları ve yükselen burçları balık burcu olanlar 16 temmuz 2018 balık burcu haftalık burç yorumu şu şekilde. Temmuz ayı sizler için aşkla başlıyor sevgili balıklar. Bu dönemde eğer ilişkinizde sürekli eleştiren ve memnuniyetsizliklerini abartılı şekilde dile getiren bir taraf varsa.

Balık burcu veya yükselen balık 2018 genel etkiler sevgili balık burcu veya yükselen balık 2018 kariyer ve iş alanlarınızda yeniden yapılanma sahip olduklarınızı gözden geçirme ve değişim etkilerinden geçiyorsunuzevlilik ve ilişkiler açısından bu yıl sorumluluklarınız veya partnerin eşin sizden beklentileri artarken kendi istekleriniz ile yapmanız gerektiğini.

Kendiniz biraz olsun köşeye çekilirken bulmak isteyeceksiniz. Yapamadıklarınız için size kimler engel olduysa veya sizler başkaları için. Bu ay hayatın içinde kendini ispatlamış kişilerin önerilerini dikkate almalı ve kararsızlıklarınızı öneriler doğrultusunda tekrar yapılandırmalısınız. Bu can sıkıcı durumların ortak yanı ise maddi durumunuzu ilgilendirecek olmalarıdır.