Metin2 Balık Tutma 2019

Balık

Metin2 Balık Tutma 2019. Yıllar içinde ailelerini alıp deniz kenarına yerleşenler yalnız basit balıkçılar değil aynı zamanda nadir balıkları yakalayarak bundan. Metin2 tr yeni sistem balık tutma botu 2019 indir.

Metin2 Yeni Balik Sistemi Karbon Olta Balik Tutumu Youtube
Metin2 Yeni Balik Sistemi Karbon Olta Balik Tutumu Youtube

Metin2 balık botu v3 klasörü içindeki dosyaları metin2 içine kopyalayın. Balık tutma taktikleri hile değil taktik arkadaşlar hemen konuya geçeyim aslında taktiğimiz kısa. Metin2 hile multihack wall 7x damage cekme balık 4x saldırı levelbot 05092019 metin2 tr metin2mod launcher hilesi kullanımı indirmiş oldugunuz linkten hile dosyasını rardan cıkarınız.

Ondan sonra balıkçının yanına gitmelisiniz şehre yakın bir yerde bir balıkçı var ve ayrıca şehir dışındaki plajlara yakın bir yerde de balıkçı bulabilirsiniz.

Fiyatı fazla gelmiş olabilir ama zaten bu bot baya etkili ve kolay bir bottur sınırsız bir şekilde satışa sunuyorum size baya ileri götürecek ve verdiğinizin fazlasını elde edebileceğiniz bir bot bu yüzden ücretini biraz. Metin2 balıkçılık karbon olta karbon olta malzemeleri metin2deki yeni nesil balıkçılık sistemi eskisinden bi hayli farklı. Ilk olarak bi atınızın ya da bineğinizin olması gereklivideoda gözüktüğü gibi. 2020 tamamladıktan sonra yine balıkçının yanına gidin ve bu böyle devam eder.